Mérlegen a városvezetés munkája

Egy év telt az önkormányzati választások óta. Az eddigi tapasztalatokat a Makón élek nevű facebook csoportban kezdték el összegezni néhányan. 

00990584

A makóiak nagy pozitívumnak tartják, hogy a Járási Hivatal a Városházára költözött, felújítják az épületet is; Lesiben és Honvédban útalapot alakítottak ki; az őstermelők számára olcsóbb lett a piaci helypénz, ahová nem lehet egy ideje autóval bemenni; a főtéri üzletek bérleti díja is kevesebb lett, valamint egyesek szerint jobb lett a képviselő testület stílusa és az alpolgármester nagyon meggyőző munkát végez.

Negatívumként írták le a díszpolgári cím odaítélését dr. Sánta Sándornak; nem sokat látják a képviselőjüket; a Bérpalotának csak az alját meszelték le, ami így elég furcsa látványt mutat; sikertelen volt az Újévi koncert megszervezése; gyenge volt a Hagymafesztivál, az augusztus 20-i tűzijátékot szakadó esőben lőtték fel fél órás csúszással; eltűnt a diákönkormányzat, illetve az internetezők szerint kevés igazi szakember maradt a Városházán, a városi cégeknél, szerintük nem lett volna szükség ilyen mértékű személyi tisztogatásokra.

(fotó: archív)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink