Nem hallgattak Toroczkaira: embercsempészt kaptak el Ásotthalmon

10 illegális bevándorlót vett fel autójába egy szerb sofőr Ásotthalom külterületén. 

Ütős videóban üzent az illegális bevándorlóknak Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere. Úgy tűnik, hogy akad olyan menekült, aki nem látta okostelefonján a felvételt, hiszen szeptember 27-én késő este a Készenléti Rendőrség járőrei tetten értek egy 21 éves szerb állampolgárt, aki a település külterületén 10 illegális bevándorlót (7 szír, 3 iraki állampolgár) vett fel olasz honosságú autójába. A férfi Bécsbe vitte volna őket.

Ellene embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett.Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

89 éve hunyt el Krúdy Gyula író, hírlapíró, a modern magyar prózaírás kiváló mestere.

Tovább »

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink