Nem lehet kampányfogás a rendvédelmi dolgozók megbecsülése!

A megalázóan alacsony jövedelmük 10%-al emelkedik, ennél sokkal komolyabb bérkiegészítésre van szükség, mint ahogy ki kell terjeszteni a béren kívüli juttatást kapók körét is, hiszen abból több ezren kiesnek jelen állás szerint – fogalmazott a Makói Csípősnek Szabó Róbert a rendvédelmi dolgozóknak bejelentett béremelés és a külön juttatás kapcsán.

A Jobbik makói szervezetének alelnöke szerint az intézkedéseknek mindenki örül az állományban, ugyanakkor ha megkérdeznék őket, akkor abban is biztos, hogy korántsem tartják kielégítőnek.

Úgy véli, a rendvédelmi szervek és azok dolgozóinak a megbecsülése nem lehet kampánystratégia, mint amivé azt a kormány teszi. Természetesen különböző beosztások vannak, különböző fontosságúak és különböző veszélyeket rejtenek magukban, egyben viszont megegyeznek: egymás nélkül nem tudnák működtetni a rendszert, tehát mindannyiukat el kell ismerni, nem csak egy részüket.

Szabó Róbert szerint ez nem csak az ő számukra fontos, hanem minden magyar ember számára is, hiszen ők garantálják a biztonságunkat.

,,Valós megbecsülést tehát a rendvédelmi dolgozóknak és ne látszatintézkedést, ráadásul kampányfogást.”

– fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A héten már nem igazán lesz 10 fok fölötti hőmérséklet

Folytatódik a borult, párás idő a héten is, reggelente többfelé kell ködre számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet -5 és +4 fok között várható és a legmelegebb órákban sem emelkedik 10 fok fölé a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább olvasom »