Nincs bőrgyógyászat a makói szakrendelőben

Jelenleg Hódmezővásárhelyen van bőrgyógyászati szakrendelés – ismerte el a szerdai testületi ülésen Nagy Jenő, a Hódmezővásárhelyi – Makói Egészségügyi Ellátó Központ makói intézményének mb. telephelyi igazgató főorvosa.

Az ülést követően Mucsi Tamás önkormányzati képviselő arról beszélt: Vásárhelyre irányítják azokat, akik a makói bőrgyógyászatra kérnek időpontot. Pedig Kallai Árpád főigazgató azt ígérte, hogy a bőrgyógyászat helyettesítéssel marad Makón, de ez nem így történt.

Ma délelőtt Nagy Jenő elmondta, a makóiak és a térségben élők Hódmezővásárhelyre tudnak menni, Makón nincs szakrendelés. Ugyanakkor tárgyalnak egy orvossal, aki el tudná látni a rendelést, de ennek megszervezése még folyamatban van.

Mindeközben nagyobb felújítást kapott a makói szakrendelő épülete, a kórház nyári tájékoztatása szerint ,,javul a járóbeteg-szakellátás színvonala Makón és Hódmezővásárhelyen.”

Makón 2020 óta szünetel a szülészet is, előbb a covidra hivatkozva vették el a fekvő beteg osztályt, majd orvoshiány miatt nem állították vissza azóta.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink