Norbi igazi spártai lett

[ad 1]

Egy 8 és egy 15 kilométeres Spartan Race-n, azaz akadálypályás verseny is részt vett már a makói Baranyi Norbert. A vállalkozóként dolgozó fiatalember most egy 21 kilométeresre készül. 

69572744

Dárdadobás, tavon átkelés, palánkmászás, terepfutás, homokzsák felhúzás, homokos vödör cipelés – ilyen próbákat kellett kiállnia Baranyi Norbertnek a Spartan Race nevű versenyen. Az amatőr sportoló crossfitre három és fél éve, akadálypályás versenyekre pedig két éve jár. Előbb a Fighters run-t, majd a brutálfutást teljesítette, ezek inkább a futásról szóltak. – A kíváncsiság hajtott a Spartan-nal kapcsolatban – árulta el.

99885478

Norbit elsősorban nem is akadályok, hanem alföldiként inkább a szintkülönbségek viselték meg. – 15-16 kilométert le tudok egyben futni sík terepen, de terepen teljesen más – mesélte. Úgy érzi, ha egy hosszabb versenyt letud az ember, akkor túlteljesít magával szemben. – Először nem gondolnád, hogy képes vagy ilyenekre, de utána mégis sikerül – fogalmazott.

A sportoló legutóbb egy 15 kilométeres útvonalon ment végig, ez volt a leghosszabb akadálypályás versenye. Jövőre Magyarországon rendezhetik a 21 kilométereset, az a következő célja. – Bár megfogadtam, hogy soha többet, de a huszonegyes hiányzik és szeretném megcsinálni – fogadkozott.

(fotók: facebook)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink