Résztvevőkből lesznek a rendezők

[ad 1]

2010 óta hagyomány, hogy nyolcadik osztályos általános iskolások számára sorversenyt rendeznek a Makói Návay Lajos Szakképző Iskolában. Ez idén sem maradt el, nyolc iskola diákjai vettek részt a feladatokban. 

19228995 73748245

Az apátfalvi, a földeáki, a kiszombori, a csanádpalotai és négy makói általános iskolából jöttek gyerekek a Keri tornatermébe, hogy labdás, játékos ügyességi feladatokban mérjék össze tudásukat. Egy csapatban öt fiú és öt lány volt, összesen tíz próbát kellett a leggyorsabban teljesíteniük.

Minden résztvevő kapott sportszeletet és emléklapot, az első három helyezett banánnal és mandarinnal is gazdagodott.

– Jellemző, hogy van aki részt vesz ezen a versenyen és ősztől az iskola tanulója lesz – árulta el Kozák György, megbízott intézményvezető, sőt még tovább ment: – A lebonyolításban diákok is segítenek, így akik tavaly-tavaly előtt még versenyeztek, azok most rendezőként vannak jelen.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink