Résztvevőkből lesznek a rendezők

[ad 1]

2010 óta hagyomány, hogy nyolcadik osztályos általános iskolások számára sorversenyt rendeznek a Makói Návay Lajos Szakképző Iskolában. Ez idén sem maradt el, nyolc iskola diákjai vettek részt a feladatokban. 

19228995 73748245

Az apátfalvi, a földeáki, a kiszombori, a csanádpalotai és négy makói általános iskolából jöttek gyerekek a Keri tornatermébe, hogy labdás, játékos ügyességi feladatokban mérjék össze tudásukat. Egy csapatban öt fiú és öt lány volt, összesen tíz próbát kellett a leggyorsabban teljesíteniük.

Minden résztvevő kapott sportszeletet és emléklapot, az első három helyezett banánnal és mandarinnal is gazdagodott.

– Jellemző, hogy van aki részt vesz ezen a versenyen és ősztől az iskola tanulója lesz – árulta el Kozák György, megbízott intézményvezető, sőt még tovább ment: – A lebonyolításban diákok is segítenek, így akik tavaly-tavaly előtt még versenyeztek, azok most rendezőként vannak jelen.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink