Résztvevőkből lesznek a rendezők

[ad 1]

2010 óta hagyomány, hogy nyolcadik osztályos általános iskolások számára sorversenyt rendeznek a Makói Návay Lajos Szakképző Iskolában. Ez idén sem maradt el, nyolc iskola diákjai vettek részt a feladatokban. 

19228995 73748245

Az apátfalvi, a földeáki, a kiszombori, a csanádpalotai és négy makói általános iskolából jöttek gyerekek a Keri tornatermébe, hogy labdás, játékos ügyességi feladatokban mérjék össze tudásukat. Egy csapatban öt fiú és öt lány volt, összesen tíz próbát kellett a leggyorsabban teljesíteniük.

Minden résztvevő kapott sportszeletet és emléklapot, az első három helyezett banánnal és mandarinnal is gazdagodott.

– Jellemző, hogy van aki részt vesz ezen a versenyen és ősztől az iskola tanulója lesz – árulta el Kozák György, megbízott intézményvezető, sőt még tovább ment: – A lebonyolításban diákok is segítenek, így akik tavaly-tavaly előtt még versenyeztek, azok most rendezőként vannak jelen.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

72 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább »

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink