Nordic walking program indítására pályáznak a makói diabéteszesek 

Zajlik a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programja. A makói és a vásárhelyi áruházban a Diabeteszesek Dél-Alföldi Társulását is támogathatjuk, akik egészségnevelő programot indítanának. Szavazni 2022.02.13-ig lehet a vásárlást követően.

A szavazás úgy történik, hogy a vásárlók kapnak egy kis korongot a pénztárban, és eldönthetik, hogy melyik pályázatot tartják leginkább érdemesnek támogatásra, annak a szervezetnek a szavazat gyűjtő urnájába helyezhetik a szavazatukat jelképező korongot.

Most is három pályázó közül lehet választani Makón és Hódmezővásárhelyen. Az egyik az Alapítvány a Hódmezővásárhelyi Klauzál utcai Óvoda Gyermekeiért, akik jelenleg vezetnek (3721 szavazat), a másik a Hódmezővásárhelyi Box Klub (1635 voks) és a Diabeteszesek Dél-Alföldi Társulása (2488 szavazat).

A makói társulás bemutatkozójában azt írja: a városban sok idős mozgásszegény, magányos életet él.  Számukra szeretnének társas időtöltésre, jó kedvre és vidámságra okot adó foglalkozásokat szervezni. ,,Egy új sportágat tervezünk bevezetni a városban, amely rendkívül jó hatással van az egészségre, emellett közösségformáló, közösségélénkítő hatással lesz tagjaink életére. Hisszük, hogy a Nordic walkinggal egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb jövő felé sétálnak majd a résztvevők.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink