Nordic walking program indítására pályáznak a makói diabéteszesek 

Zajlik a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programja. A makói és a vásárhelyi áruházban a Diabeteszesek Dél-Alföldi Társulását is támogathatjuk, akik egészségnevelő programot indítanának. Szavazni 2022.02.13-ig lehet a vásárlást követően.

A szavazás úgy történik, hogy a vásárlók kapnak egy kis korongot a pénztárban, és eldönthetik, hogy melyik pályázatot tartják leginkább érdemesnek támogatásra, annak a szervezetnek a szavazat gyűjtő urnájába helyezhetik a szavazatukat jelképező korongot.

Most is három pályázó közül lehet választani Makón és Hódmezővásárhelyen. Az egyik az Alapítvány a Hódmezővásárhelyi Klauzál utcai Óvoda Gyermekeiért, akik jelenleg vezetnek (3721 szavazat), a másik a Hódmezővásárhelyi Box Klub (1635 voks) és a Diabeteszesek Dél-Alföldi Társulása (2488 szavazat).

A makói társulás bemutatkozójában azt írja: a városban sok idős mozgásszegény, magányos életet él.  Számukra szeretnének társas időtöltésre, jó kedvre és vidámságra okot adó foglalkozásokat szervezni. ,,Egy új sportágat tervezünk bevezetni a városban, amely rendkívül jó hatással van az egészségre, emellett közösségformáló, közösségélénkítő hatással lesz tagjaink életére. Hisszük, hogy a Nordic walkinggal egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb jövő felé sétálnak majd a résztvevők.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

13 milliós Audi Nagylakon

Egy, az osztrák hatóságok által körözött luxusautót foglaltak le a Nagylak Közúti Határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »