Novák Katalin szerint az lmbtqi-propaganda az óvodásokat vette célba

Ideológiai hidegháborúra kell berendezkednünk, ahol a szabadság és a szabadosság áll egymással szemben. Van tehát feladat. Nem leszek tétlen államfő a nemzetközi térben sem – ezt ígérte Novák Katalin, a Fidesz elnökjelöltje a Mandinernek adott interjújában.

A csütörtökön megjelent interjúban Novák határozottan fogalmazott: „Tettekre készülök, nem gesztusokra” – mondta, és azt is tényként közölte, hogy párttagságát elődjeihez hasonlóan felfüggeszti.

A korábbi családokért felelős tárca nélküli minisztert az őt érő vádról is kérdezik, miszerint bábu lenne Orbán és a kormány kezében. Szerinte ez nem más, mint a nők lenézése a baloldali politikusok részéről, akik folyton női vezetőket követelnek, ám ha akadna egy, azt bábunak minősítik.

Várható szerepvállalásáról Novák azt mondja, a nemzet pártideológiák feletti egységét kell megjeleníteni és képviselni. Ugyanakkor szellemi hadviselésre is készül: „Ideológiai hidegháborúra kell berendezkednünk, ahol a szabadság és a szabadosság áll egymással szemben. Van tehát feladat. Nem leszek tétlen államfő a nemzetközi térben sem”. Szóba kerül a kormány szexuális kisebbségek ellen propagandája is: Novák szerint

„… Mivel a nyugati világban az lmbtqi-propaganda most az óvodásokat, iskolásokat vette célba, résen kell lennünk”.

Épp ezért örül a „gyermekvédelmi” népszavazásnak, mert hivatalba lépésekor már tudni fogja, mit gondolnak a témáról az emberek.

Novák arra is kitér, hogy Magyarország lehet „Európa szívének a közepe”, és egyúttal a balkáni feszültségek kérdésében szakértő és közvetítő Kelet és Nyugat között. A Mandiner rákérdezett a politikus 2010-es, a közelmúltban felidézett blogbejegyzésére, melyben Novák Katalin, németországi tartózkodása alatt azt írta: hálát ad, amiért nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élnek röhejes jövedelemből.

A Fidesz jelöltje ezt azzal magyarázta, hogy a szocialista kormányok méltatlan bérezésére gondolt, és ő maga – mint pedagógus és orvoscsalád sarja – tiszteli a tanárokat, egészségügyi dolgozókat is. – A családunk másfél éves németországi tartózkodás után 2010-ben költözött haza éppen azért, hogy bekapcsolódjak abba a kormányzati munkába, amely a szakadék széléről való visszafordulást, a romok eltakarítását és az építkezést jelentette – tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A magyar sajtóban napokig nem számoltak be a csernobili atomkatasztrófáról

1986. április 26-án következett be az ukrajnai Csernobilban, a magyar fővárostól hozzávetőleg ezer kilométerre a világ (hivatalosan) legsúlyosabbnak tartott atomerőmű-szerencsétlensége. A baleset híre nagyon lassan terjedt: hazánkban a Magyar Rádió 28-ai, esti hírmagazinja számolt be róla elsőként, röviden. A tényleges veszélyről azonban még évekig nem esett szó.

Tovább olvasom »