Novák Katalin szerint az lmbtqi-propaganda az óvodásokat vette célba

Ideológiai hidegháborúra kell berendezkednünk, ahol a szabadság és a szabadosság áll egymással szemben. Van tehát feladat. Nem leszek tétlen államfő a nemzetközi térben sem – ezt ígérte Novák Katalin, a Fidesz elnökjelöltje a Mandinernek adott interjújában.

A csütörtökön megjelent interjúban Novák határozottan fogalmazott: „Tettekre készülök, nem gesztusokra” – mondta, és azt is tényként közölte, hogy párttagságát elődjeihez hasonlóan felfüggeszti.

A korábbi családokért felelős tárca nélküli minisztert az őt érő vádról is kérdezik, miszerint bábu lenne Orbán és a kormány kezében. Szerinte ez nem más, mint a nők lenézése a baloldali politikusok részéről, akik folyton női vezetőket követelnek, ám ha akadna egy, azt bábunak minősítik.

Várható szerepvállalásáról Novák azt mondja, a nemzet pártideológiák feletti egységét kell megjeleníteni és képviselni. Ugyanakkor szellemi hadviselésre is készül: „Ideológiai hidegháborúra kell berendezkednünk, ahol a szabadság és a szabadosság áll egymással szemben. Van tehát feladat. Nem leszek tétlen államfő a nemzetközi térben sem”. Szóba kerül a kormány szexuális kisebbségek ellen propagandája is: Novák szerint

„… Mivel a nyugati világban az lmbtqi-propaganda most az óvodásokat, iskolásokat vette célba, résen kell lennünk”.

Épp ezért örül a „gyermekvédelmi” népszavazásnak, mert hivatalba lépésekor már tudni fogja, mit gondolnak a témáról az emberek.

Novák arra is kitér, hogy Magyarország lehet „Európa szívének a közepe”, és egyúttal a balkáni feszültségek kérdésében szakértő és közvetítő Kelet és Nyugat között. A Mandiner rákérdezett a politikus 2010-es, a közelmúltban felidézett blogbejegyzésére, melyben Novák Katalin, németországi tartózkodása alatt azt írta: hálát ad, amiért nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élnek röhejes jövedelemből.

A Fidesz jelöltje ezt azzal magyarázta, hogy a szocialista kormányok méltatlan bérezésére gondolt, és ő maga – mint pedagógus és orvoscsalád sarja – tiszteli a tanárokat, egészségügyi dolgozókat is. – A családunk másfél éves németországi tartózkodás után 2010-ben költözött haza éppen azért, hogy bekapcsolódjak abba a kormányzati munkába, amely a szakadék széléről való visszafordulást, a romok eltakarítását és az építkezést jelentette – tette hozzá.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »