Október 17-én bezár a sportcsarnok, 16-án még köszöntik az időseket

Az egyébként október elsejei Idősek Napját október 16-án tartja a makói önkormányzat. Másnap pedig bezárják az ünnepségnek helyt adó épületet.

Mint arról hírt adtunk, a fideszes többségű testület döntésének értelmében az Erdei János Városi Sportcsarnok október 17-től bezár, energia spórolási okokokra hivatkozva. Hogy mi lesz a kézilabdázókkal, a 450 jagos diákakkal, azt továbbra sem tudni.

Mindenesetre Farkas Éva Erzsébet polgármester ma azt közölte oldalán: ,,Az Idősek Világnapjához kötődő rendezvényünket, batyus bállal egybekötve idén nagyvonalú vállalkozói felajánlásoknak köszönhetően tudjuk megtartani az Erdei János Városi Sportcsarnokban október 16-án, vasárnap.”

Az ünnepség részletes programját később teszik közzé.

(Fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink