Orbán Gyurcsány visszatérésével riogatta fideszes párttársait

A baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök, az április 3-i választás tétje pedig az ő visszatérése – ezzel riogatta Orbán Viktor a kormánypárti képviselőket a Fidesz–KDNP kihelyezett balatonfüredi frakcióülésén a Magyar Nemzet szerint.

A kormánypárti lap szerint a kormányfő a ,,gyermekvédelmi” törvényről is beszélt, amit szerinte megtámadott az Európai Unió Bírósága azzal, hogy elutasították a magyar és lengyel beadványt a jogállamisági mechanizmus kapcsán. Orbán szerint a Magyarországgal és Lengyelországgal szembeni támadások akkor gyorsultak fel, amikor a két ország fellépett az “LMBTQ-lobbi” ellen.

Óriási a nyomás, Brüsszel ezért fenyegetőzik pénzmegvonással és büntetéssel nap mint nap

– idézi a Magyar Nemzet Orbánt, aki szerint a választás és a ,,gyermekvédelmi” népszavazás után Brüsszel majd engedni kényszerül neki. A miniszterelnök szerint ők az esélyesek a választáson, de felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy a trehányságot és nemtörődömséget senkinek sem nézi el a kampányban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Pósa Lajos, költő, meseíró, dalszerző, a magyar gyermekirodalom klasszikusa.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább olvasom »