Öt tűzeset volt Szerdán

Hódmezővásárhely közelébe, egy balástyai tanyára, Szegedre, Újszentivánra és egy hódmezővásárhelyi melléképülethez riasztották a tűzoltókat.

Két körbála szalma is égett a 4421. számú út mellett, Hódmezővásárhely közelében szerdán délelőtt. A körülbelül száz négyzetméteren égő tarlót a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók oltották el.

Egy balástyai tanyán a déli órákban lángolt egy körbála: ott a kisteleki hivatásos tűzoltók a kisteleki és a balástyai önkéntes egységekkel közösen oltották el a tüzet.

Kora délután Szegeden, a Csanádi utcában egy 16 négyzetméteres raktárépületben égtek berendezési tárgyak. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Hódmezővásárhelyen, az Ábrai Károly utcában egy harminc négyzetméter alapterületű melléképület gyulladt ki kora este. A kiérkező hódmezővásárhelyi és szegedi tűzoltó egységek három vízsugárral oltották el a tüzet.

A szegedi hivatásos tűzoltók és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat fékezte meg azt a tüzet, amely Újszentivánon, az Árpád utcában égett. A negyvenöt négyzetméteres melléképületből 6 darab propán – bután gázpalackot is kihoztak a tűzoltók. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink