Ötöt rúgott a Makó Mohácson

Babolek Zoltán és Tamaskó Ádám is duplázott a hétközi fordulóban szerdán. A makóiak megerősítették az ötödik helyüket, három pont előnyük van a mögöttük lévő Monorhoz képest.

B Build Mohács – Makó FC 0-5 (0-3)
NB3 közép csoport, 30. forduló. Vezette: Altorjay Áron Gellért (Schweighardt, Mózsa)

Mohács: Farkas – Forró (Pókos 62′), Ignácz (Marton 73′), Károly (Bódis 62′), Hetényi (Dér 30′), Vég (Nagy 46′), Gellén, Müllerlei, Csernik, Bischoff, Kocsis.
Makó: Bordás – Tamaskó, Dóra (Heidrich 70′), Babolek (Széll 56′), Zámbori (Major 46′), Magyar, Sirokmán, Rabecz, Pócs, Sziklási, Nikic (Juhász 46′).

Gsz.: Babolek 13′, 31′, Tamaskó 36′, 76′, Rabecz 53′.
Sárga: Hetényi 25′, Csernik 70′, ill Magyar 8′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink