Ötszáz forintos jegy a Hagymatikumban

A kedvezmény ma és vasárnap érvényes. A fürdő így és egy indián nyár partival csatlakozott a turizmus világnapjához.

69190705 45432289

Kreatív foglalkozásokkal, óránkénti vizitornával, rock’n’roll koncertel a Pumpkins Triótól, este pedig retro- és habpartyval várták a vendégeket a Hagymatikum nyárbúcsúztató-őszköszöntő rendezvényére. – A programok mellett akciós árakkal is kedveskedtünk. A gyermekek és a Makó-kártyások 500 forintos jeggyel jöhetnek be, mindenki más pedig egy ezresért – mondta Scheitzner Beáta, fürdőigazgató.

A parkoló autók rendszámából megállapíthatjuk, hogy az ősz ellenére a külföldiek továbbra is jönnek, főleg a határ menti településekről. – A külföldi reklámok továbbra is futnak, az őszi hónapok sem szegik kedvüket a pihenni vágyóknak – tette hozzá a fürdővezető.

A kültéri medencék egyébként szeptember 30-ig üzemelnek, kivéve a harminchármas tanmedencét, azt addig lehet használni, amíg az idő engedi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink