Ötszáz forintos jegy a Hagymatikumban

A kedvezmény ma és vasárnap érvényes. A fürdő így és egy indián nyár partival csatlakozott a turizmus világnapjához.

69190705 45432289

Kreatív foglalkozásokkal, óránkénti vizitornával, rock’n’roll koncertel a Pumpkins Triótól, este pedig retro- és habpartyval várták a vendégeket a Hagymatikum nyárbúcsúztató-őszköszöntő rendezvényére. – A programok mellett akciós árakkal is kedveskedtünk. A gyermekek és a Makó-kártyások 500 forintos jeggyel jöhetnek be, mindenki más pedig egy ezresért – mondta Scheitzner Beáta, fürdőigazgató.

A parkoló autók rendszámából megállapíthatjuk, hogy az ősz ellenére a külföldiek továbbra is jönnek, főleg a határ menti településekről. – A külföldi reklámok továbbra is futnak, az őszi hónapok sem szegik kedvüket a pihenni vágyóknak – tette hozzá a fürdővezető.

A kültéri medencék egyébként szeptember 30-ig üzemelnek, kivéve a harminchármas tanmedencét, azt addig lehet használni, amíg az idő engedi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kásler döntött, december 1-től csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a szülők az iskolákba

December elsejétől szigorítják a belépés rendjét az iskolákba, a szülőket csak védettségi igazolvánnyal engedik be az épületekbe – írja a Telex egy birtokába került levélre hivatkozva. Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének határozata alapján a szülők csak egy bizonyos pontig kísérhetik a gyerekeiket, de védettségi igazolvány nélkül nem léphetnek be az intézmény területére. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink