Ötszáz forintos jegy a Hagymatikumban

A kedvezmény ma és vasárnap érvényes. A fürdő így és egy indián nyár partival csatlakozott a turizmus világnapjához.

69190705 45432289

Kreatív foglalkozásokkal, óránkénti vizitornával, rock’n’roll koncertel a Pumpkins Triótól, este pedig retro- és habpartyval várták a vendégeket a Hagymatikum nyárbúcsúztató-őszköszöntő rendezvényére. – A programok mellett akciós árakkal is kedveskedtünk. A gyermekek és a Makó-kártyások 500 forintos jeggyel jöhetnek be, mindenki más pedig egy ezresért – mondta Scheitzner Beáta, fürdőigazgató.

A parkoló autók rendszámából megállapíthatjuk, hogy az ősz ellenére a külföldiek továbbra is jönnek, főleg a határ menti településekről. – A külföldi reklámok továbbra is futnak, az őszi hónapok sem szegik kedvüket a pihenni vágyóknak – tette hozzá a fürdővezető.

A kültéri medencék egyébként szeptember 30-ig üzemelnek, kivéve a harminchármas tanmedencét, azt addig lehet használni, amíg az idő engedi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink