Száztíz kilométert tekertek

Kerékpáros teljesítménytúrát szervezett a ContiTech Fluid Sportegyesület. A bátrabbak száztíz kilométert teljesítettek, de volt aki huszonnégyet tekert le. 

Makó-Apátfalva-Makó vagy Makó- Apátfalva-Pitvaros-Tótkomlós-Vásárhely-Makó. E közül a két táv közül választhattak a Tekerj velünk! elnevezésű kerékpáros teljesítménytúra résztvevői. – Már jó ideje biciklizünk, különböző túrákon veszünk részt, így jött az ötlet, hogy mi is szervezzünk egyet – mondta Köteles Sándor. Az útvonalat már korábban letesztelték, tavasszal végigmentek rajta.

A huszonhárom induló között voltak nők, férfiak és gyerekek is. – A nagy szélt leszámítva kedvező időjárás volt, Csanádpalotáig jó úton mentünk, Békés megyéhez közeledve egyre rosszabbodott – árulta el Vancsó László a túra körülményeit.

A kétkerekűekkel 8 és 10 óra között rajtoltak, volt aki háromnegyed kettőkor még az utakat rótta.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink