Otthonából vitték el Újszentiván polgármesterét

Nyomozók vitték magukkal kedden az otthonából Újszentiván polgármesterét, Putnik Lázárt – írja az rtl.hu. A portál azon értesülését azonban nem sikerült megerősíttetnie, hogy a NAV nyomozói vitték volna el a település önkormányzati vezetőjét.

A portál úgy tudja, hogy a NAV nyomozói még január 20-án bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás gyanúja miatt tartottak házkutatást az újszentiváni polgármesteri hivatalban és hogy az ügy a közfoglalkoztatottak bérével kapcsolatos.

Korábban még a Szabad Európa írt arról, hogy az újszentiváni önkormányzathoz köthető két ügyet egyesített a NAV, ezek egyikében fantomközmunkások bejelentése a gyanú, míg a másikban egy munkásszálló súlyosan túlárazott építéséről van szó.

Az rtl.hu információi szerint Putnikon kívül kedden a nyomozók őrizetbe vettek egy az önkormányzattal szerződésben álló pályázatírót is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »