Ötvenkettő Maros-parti ingatlanban már van áram

Megoldódni látszik a Maros-parti kiskertek villamosenergiával való ellátása. Zeitler Ádám (Jobbik) önkormányzati képviselő többször is eljárt az ügyben, javaslatot nyújtott be, nem hiába: a beadott igények több mint felét már teljesítette a Démász. 

Szeptember 21-gyel kilencvennégy ingatlannál alakították ki a csatlakozó- és mérőhelyeket. A tulajdonosok részéről készre jelentett, hálózattal rendelkező ötvenkét ingatlan jelentős részét már bekapcsolták.

Negyvenkettőnél a berendezésekre vonatkozó dokumentumokat és a készre jelentést nem küldték el a szolgáltatónak, ezért a jogszabályok szerint a bekapcsolás nem történhet meg.

A felhasználási helyek aktiválása folyamatosan történik.

(fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Covidos lett Szabó Bálint

Az első tünetek pénteken éjszaka jelentkeztek, a teszt a mai napon lett pozitív; jelenleg klinikai ellátásban részesül – olvasható a Mindenki Szegedért Mozgalom oldalán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink