Csak az U15 nem győzött

Három ponttal gazdagodott a Marosmenti Utánpótlás Futball Club megyei U14-es, U14-es és U17-es korosztálya, egyedül az U15 szenvedett vereséget. Az U19 ma délután 13:30-kor játszik Szegeden.

Sikerült végre győzni

A MUFC másodosztályban szereplő U14-es csapata szép sikert aratott a SZEOL SC “A” felett.

Az első játékrészben ellenfelüket saját térfeléről szinte kis sem engedték a makói fiúk. A játék ezen periódusában remekül játszott a Nagy Krisztián és a mesterhármasig jutó Bartus Róbert, a gólpasszokkal őt segítő Lakatos Armandó valamint a középpályán rengeteg labdát szerző Kártyás Dávid. Négy gólos előnnyel fordult csapatunk, s bizakodtunk a jó folytatásban.

Sajnos az elmaradt, a gépezet döcögött, s számtalan veszélyes helyzetet dolgoztak ki ellenfelünk fiataljai. A szürkébb, az időjáráshoz igazodó játéknak két vendégtalálat lett az eredménye, de egyszer azért nekünk is sikerült gólt lőni Budai László Vince révén.

MUFC U14 – SZEOL SC “A” 5:2 (4:0)
gól: Bartus Róbert 15′, 22′, 30′; Nagy Krisztián 9′ , Budai László Vince 61′

Az első játékrészben nem ment

Sajnos újabb vereséget szenvedett el a MUFC U15 . Az első félidő nagyon rosszul sikerült, a Szeged a kapuja elé szegezte a makói fiatalokat és így három gólos vendég vezetéssel vonultak az öltözőbe a fiúk.

A második játékrész biztatóbb volt, egy kicsit többet tudtunk kimozdulni a kapu előteréből, de siker nem koronázta a tevékenységük, igaz ekkor már csak egy gólt lőtt ellenfelünk.

MUFC U15 – SZEOL SC “A” 0:4 (0:3)

30260613

Zsombó-Szekeres Tibor 3:4

Nem mindennapi találkozón vannak túl Róbert Botlik edző tanítványai. a megyei U14-es pontvadászatban. Zsombóra látogattak el a fiúk, s alaposan meglepték őket a hazaiak. Gyors két találatra csak egy érkezett válaszul, majd jött a hideg zuhany, s 3:1 előnnyel mehettek a zsombóiak a félidőre.

A második játékrész elején sikerült korrigálni, majd Szekeres Tibor harmadik találata már az egált jelentette. Majd még rúgott egy negyediket is, mellyel sikerült győzni a csapatnak és tartani a lépést az Apátfalvával.

Zsombó SE – MUFC 3:4 (3:1)
gól: Szekeres Tibor 19′, 47′, 57′, 65′.

Kiütést követő “apró” siker

A múlt heti borzasztó fiaskó után, idegenben sikerült fontos három pontot szereznie az U17-es korosztálynak.

A szép sikerből góllal vette ki részét Bány Bence, Megyesi Martin (2), Levente László és Molnár Dávid.

DAFC Szeged – MUFC U17 0:5 (0:3)
gól: Megyesi Martin 2, Bány Bence, László Levente, Molnár Dávid.

(Hajdu Szilárd)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink