Ózdon letették a pártzászlókat az ellenzéki erők

Összefogva, pártszínektől függetlenül méretteti meg magát az ellenzék Ózdon is. Janiczak Dávid, a borsodi város jobbikos polgármestere Facebookon számolt be arról, hogy csütörtökön szó szerint letették a pártzászlókat, majd bemutatták az Ózdiakért és Ózdért Egyesület nevében induló független jelölteket, élükön Janiczak Dáviddal, aki tovább maradna a polgármesteri poszton.

„A DK, Jobbik, LMP, MSZP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom országos képviselői egyként rakták le a pártzászlókat, kifejezve ezzel, hogy nem indítanak jelöltet az ózdi önkormányzati választáson”

– írta a polgármester, felsorolva a jelölteket is.

Egy közös nyilatkozatot is aláírtak, aminek a szövege a következő:

“Alulírottak kinyilvánítjuk, hogy a 2019-es önkormányzati választáson Ózd városban az Ózdiakért és Ózdért Egyesület, mint jelölőszervezet támogatásával méretjük meg magunkat az alábbiak szerint. A kampány során mind együttműködve, egy csapatként, a város és lakóinak érdekeit szem előtt tartva, fogunk dolgozni. A választáson indulókat nem ellenségként, hanem ellenfélként kezelve, sportszerűen, tisztességesen, érveket ütköztetve, célokat megjelenítve és nem személyeskedve kívánunk dolgozni. Ugyanezt az ellenfeleinktől is elvárjuk.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Már tízezren regisztráltak ellenzéki szavazatszámlálónak jövőre

Már tízezren regisztráltak szavazatszámlálónak a Tiszta Választásokért Alapítvány 20k22 programjában. További tízezer önkéntesre még szükség van ahhoz, hogy a 2022-es parlamenti választásokon az ország 3200 településének minden szavazókörében legyen két, nem kormánypárti delegált – közölte az alapítvány néhány napja.

Tovább olvasom »