Pályázatból újítanák fel a sportcsarnokot, ami nem a bezárás alatt ment tönkre

Ma reggel rendkívüli testületi ülést tartottak Makón, ahol arról döntöttek, hogy 300 millió forint értékben pályázatot nyújtanak be a Magyar Kézilabda Szövetséghez komplex sportcsarnok és tornaterem-felújítási programjához. Március elején kiderült, hogy közel 1 milliós kár lett a télen, de az önkormányzat szerint nem a bezárás miatt.

A pályázatból az Erdei János Városi Sportcsarnok homlokzatát, tetőszerkezetét, nyílászáróit szeretnék felújítani, valamint elvégezni a fűtési rendszer korszerűsítését.

Mágori András (Fidesz) februárban arról beszélt, hogy a bezárt önkormányzati épületek állaga nem romlott a téli hónapok alatt. Igaz, a sportcsarnok beázik, de ez eddig sem titok a látogatók előtt, bár ő ,,nem tartozik közéjük.”

Mucsi Tamás önkormányzati képviselő (DK) közérdekű adatigénylése nyomán kiderült, hogy bruttó 927 ezer forintba kerül az Erdei János Városi Sportcsarnokban keletkezett károk enyhítése. Az ellenzéki képviselő szerint pont a fűtetlenség az, amelyik nem tesz jót a hidegburkolatoknak, pláne akkor, ha egyébként sem sikerült észrevenni, hogy beázik az épület.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »