Pályázatból újítanák fel a sportcsarnokot, ami nem a bezárás alatt ment tönkre

Ma reggel rendkívüli testületi ülést tartottak Makón, ahol arról döntöttek, hogy 300 millió forint értékben pályázatot nyújtanak be a Magyar Kézilabda Szövetséghez komplex sportcsarnok és tornaterem-felújítási programjához. Március elején kiderült, hogy közel 1 milliós kár lett a télen, de az önkormányzat szerint nem a bezárás miatt.

A pályázatból az Erdei János Városi Sportcsarnok homlokzatát, tetőszerkezetét, nyílászáróit szeretnék felújítani, valamint elvégezni a fűtési rendszer korszerűsítését.

Mágori András (Fidesz) februárban arról beszélt, hogy a bezárt önkormányzati épületek állaga nem romlott a téli hónapok alatt. Igaz, a sportcsarnok beázik, de ez eddig sem titok a látogatók előtt, bár ő ,,nem tartozik közéjük.”

Mucsi Tamás önkormányzati képviselő (DK) közérdekű adatigénylése nyomán kiderült, hogy bruttó 927 ezer forintba kerül az Erdei János Városi Sportcsarnokban keletkezett károk enyhítése. Az ellenzéki képviselő szerint pont a fűtetlenség az, amelyik nem tesz jót a hidegburkolatoknak, pláne akkor, ha egyébként sem sikerült észrevenni, hogy beázik az épület.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Már van olyan cég, amelyik olcsóbban kapja a gázt, mint a lakosság

A cégek már olcsóbban vehetnek gázt, mint a lakosság az átlagfogyasztás fölötti tarifa szerint – derül ki az MVM adataiból, az Átlátszó számításai szerint. Most azok kerülnek nehéz helyzetbe, akik korábban a további áremelkedéstől félve fix árú szerződést kötöttek a szolgáltatójukkal, a földgáz világpiaci ára ugyanis hónapok óta zuhan.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink