Pénteken is csak kilépésre használható a Röszke közúti határátkelő

A kilépés gyorsítása érdekében döntöttek így, már csütörtökön is csak a Magyarországról kilépő utasok használhatták. Az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.

2021. december 24-én 7 órától 19 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén. A belépő utasok a Röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják. Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában, választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket is, melyek 24 órás nyitvatartással működnek. Emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza közúti átkelőket, ahol 7 órától 19 óráig tudnak átlépni, illetve az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet, amely 7 órától 22 óráig fogadja az utasokat.

Csongrád-Csanád megye nyolc határátkelőhelyén csütörtökön, a teljes kiléptető kapacitást is meghaladva dolgoznak az útlevélkezelők az ünnepi időszakban megnövekedett forgalom lebonyolításán.

A Röszke közúti határátkelőhely összes sávját, illetve a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely belépő sávjaiból is hármat, a kilépők használnak. Ezzel jelenleg a szerb és a román határszakaszon is 18-18, azaz összesen 36 sávon halad a kilépő forgalom az országból Csongrád-Csanád megyében.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink