Petíciót indít a Jobbik a kötelező oltás ellen

A néppárti Jobbik álláspontja mindvégig következetes volt: aki akarja, vegye fel, aki nem akarja, az meg kapjon ingyen tesztet, amennyiben szükséges akár munkához, akár egészségügyi ellátáshoz. Mindenkinek szabadon kellene eldöntenie, vállalja-e a vakcinát. Ezért is indítottunk petíciót a kötelező oltás ellen – fejtette ki a Makói Csípősnek Olasz Lajos.

A Jobbik makói elnöke elmondta: az Orbán-rezsim járványkezelése nemcsak 40 ezer magyar ember halálához járult hozzá, de egyenes út vezetett a közbizalom teljes megingásához. A sokszor ésszerűtlen, a szakmaiságot nélkülöző, politikai alapon hozott járványügyi intézkedések okkal szültek teljes bizalmatlanságot, nem csoda, hogy sokan vannak akik egyáltalán nem hisznek a kormánynak és félnek az oltásoktól. Az egyetlen megoldás az, ha nem diszkrimináljuk az embereket aszerint, hogy oltottak-e vagy nem oltottak. Orbánék ugyanis ma ezt teszik – közölte.

Olasz felidézte: Orbán korábban azt ígérte, hogy nem lesz kötelező az oltás. Ehhez képest kötelezővé tette a rendőröknél, a tűzoltóknál, a tanároknál, az egészségügyi dolgozóknál, végül azt mondta, hogy döntsön a munkaadó – amivel szokás szerint lerázta magáról a felelősséget.

Mondjon nemet mindenki a kötelező oltásokra, először a petíció aláírásával, majd április 3-án a szavazatával! Mi megígértük: Az április 3-i országgyűlési választás ellenzéki győzelme esetén nem lesz kötelező a covid-oltás

– jelentette ki.

A petíciót itt lehet aláírni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink