,,Polgári” egyesület alakult Kiszomboron

A Polgárok Kiszomborért Egyesület létrehozásáról hogy, hogy nem, a fideszes hátterű makohirado.hu értesült elsőként.

A cikk szerint az egyesület elnöke Szikszai Zsuzsanna, a makói könyvtár és múzeum igazgatója. Elnökségi tag Szirbik Imre, a makói Fidesz alelnöke, Kiszombor független polgármestere; valamint Börcsökné Balázs Márta, a Kiszombori Karátson Emília Óvoda vezetője. A fotó alapján az egyesület tagja még a kiszombori képviselő-testület több tagja: Szekeres Krisztián alpolgármester, Gazsi Gábor és Martonosi Szabolcs képviselők. Jelenleg 14 tagjuk van.

A makohirado.hu-nak az elnök elmondta: az a céljuk, hogy erősítsék a lokálpatriotizmust és a polgári értékeket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »