Pozitív lett egy szegedi vízilabdázó koronavírus-tesztje

Az első – mindenki számára negatív eredményt hozó koronavírus-teszt után a klub játékosai hétfőn részt vettek a második teszten, amelyen ezúttal egy játékosunk eredménye pozitív lett. Teljesen tünetmentes – közölte honlapján a Szegedi Vízilabda Egylet. (Kiemelt fotó: illusztráció.)

A játékos az ÁNTSZ protokollnak eleget téve karanténba került. A csapat többi tagja és a stábtagok teszt eredménye negatív. Az MVLSZ-szel illetve a SOTE illetékeseivel egyeztetve a csapat a megelőző intézkedések fokozott betartása mellett, a megszokott rendben folytatja az edzéseket – írták.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink