Programokkal teli advent Földeákon

[ad 1]

Megtartották a negyedik gyertyagyújtást Földeákon is, amit Katona Pál plébános hajtott végre – számol be a Hír 0-24.

95942094

Ezt követően a művelődési ház nagytermében az iskola műsorok ismétlését tekinthette meg kíváncsi közönség. Teltház volt, ahol láthattuk a folyamatban lévő iskolafelújításról egy videót, majd a 4. osztályos tanulók Szent Miklós püspök élete címmel rendezett műsorát mutatták be.

A rendezvényt az 5. osztályos tanulók karácsonyi műsora zárta – nagy sikerrel. Az adventi ünnephez csatlakozott a Mobil Földeáki Fiatalok Egyesülete is: sült gesztenyét kínálgattak a vendégeknek és egy lufival ajándékozták meg őket.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink