Rágalmazás miatt körözik Szabó Bálintot

A szegedi önkormányzati képviselő, jogász ellen szerdán adtak ki körözést. Szabó Bálint csütörtök reggel Facebook oldalán azt írta, ,,sok hűhó semmiért.” A körözés még csütörtök délután is elérhető a rendőrség oldalán.

Elfogatóparancsot rendelt el szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság Szabó Bálint Gábor szegedi képviselő ellen. A rendőrség honlapján azt írják, rágalmazás miatt keresik. Azt kérik, aki felismeri a képen látható férfit, és tudomása van arról, hogy hol tartózkodhat, tegyen bejelentést a rendőrségen.

Szabó csütörtökön azt írta, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon nagyságrendileg négy éve tart Czeglédy Csaba és közte egy rágalmazási per. Szerinte a június 10-i pesti tárgyalásra idézése ,,nem volt szabályszerű,” ezért azon a napon a Makói Járásbíróságon volt, illetve képviselői feladatait végezte, melyről a bíróságot értesítette, mulasztási igazolást nyújtott be.

Hozzátette, hogy telefonos és minden egyéb elérhetősége publikus, ,,azokat mind a bíróság, mind a rendőrség ismeri, bármikor tudnak rövid úton szólni, ha folytatni akarják a Czeglédy-pert.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kóbor állatok nyomában – ma van az Állatok Világnapja

Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotok megoldására, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. A házi kedvencek tartásáért az ember a felelős, tőlünk függ a kis kedvencek jóléte. Az Állatok Világnapján elmondhatjuk, hogy ez is egy fontos állattartói küldetés.

Tovább olvasom »