Rendőri intézkedések Makón a COVID alatt: 176 helyszíni bírság, 382 üzlet és vendéglátó ellenőrzése, 1 bezáratása

Egy üzletet kétszer is be kellett záratni a járványügyi szabályok be nem tartása miatt Makón – derül ki Nagy Sándor rendőr alezredes, megbízott kapitányságvezető beszámolójából.

Mint az ismert, országszerte a rendőrségnek kellett ellenőriznie a karanténszabályok betartását. Ehhez kapcsolódóan Makón 10.119 ellenőrzés történt 2020-ban.

A többi járványügyi szabály betartását is ellenőrizték: 176 helyszíni bírságot osztottak ki, 31 szabálysértési és 4 közigazgatási feljelentést készítettek. 382 esetben ellenőrizték a vendéglátóhelyeket, üzleteket, melynek során 1 üzlet vonatkozásában 2 esetben történt intézkedés bezáratásra. Az üzemeltető 200-200 ezer forint közigazgatási bírságot kapott és az üzlet 30-30 napra történő bezárását rendelték el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink