Rendszám nélkül szállított körözött gépkocsit

Rendszám nélkül szállított schengeni körözésben szereplő nagy értékű személyautót egy bolgár férfi, aki a Kiszombori Közúti Határátkelőhelyen próbált kilépni az országból. A határrendészek a járművet lefoglalták. 

42937027

Október 2-án a reggeli órákban jelentkezett kilépésre egy bolgár rendszámú autóval és utánfutóval egy bolgár férfi. Az utánfutón, egy forgalmi rendszám nélküli Bentley Continental Flying Spur típusú autót szállított. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a körülbelül 12 millió forint értékű jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben.

A Makói Rendőrkapitányság a német hatóságok kérése alapján a járművet lefoglalta.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink