Ricardónak hívják a villamosmegállóban született csecsemőt

[ad 1]

Újabb részletek derültek ki a miskolci villamosmegállóban megszületett csecsemőről: a gyereket Ricardónak hívják, anyja alig 20 éves és nem biztos, hogy megtarthatja a fiút. 

Mint arról beszámoltunk, egy villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon szombaton éjszaka, rendőrök segítettek az anya és gyermeke életének megmentésében.

A rendőrök egy bejelentés alapján siettek a helyszínre, ahol a megálló melletti gyalogos-átkelőhelyen egy nő állt, lehúzott nadrágjában már ott volt az újszülött gyermek.

A Borsnak nyilatkozott az egyik rendőr, aki elmondta:

“Megdöbbentő kép fogadott minket, egy fiatal nő állt a síneken, a nadrágja pedig le volt tolva. Zavart volt, nem nagyon bírt beszélni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy mozog a nadrágjában valami. Ekkor pillantottam meg a kisbabát.”

A Bors információi szerint a gyerekét a mínusz 14  fokban világra hozó nő alig 20, a Híradó szerint 18 esztendős. Fiát Ricardonak hívják. Mindkettejüket a miskolci Semmelweis kórházba szállították, és bár jól vannak, az anya még mindig zavartan viselkedik, ezért nem biztos, hogy megtarthatja a gyereket.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megvannak a Fidesz jelöltjei

Közzétették, kiket indít a Fidesz a 106 választókörzetben. A Csongrád-Csanád megyei körzetekben Bartók Csaba, Mihálffy Béla, Farkas Sándor, Lázár János a jelölt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink