Sakkozóink már túl vannak a nehezén

Két erős csapattal kezdték a sakk NB1 küzdelmeit az ASS-MSVSE játékosai. A tavalyi ezüstérmes Pakssal szemben 4,5 pontot szereztek a tizenkettőből, a bronzérmes Szombathellyel 6-6-ot játszottak.

A budapesti Aquincum Hotelben rendezték az első és a második fordulót az első osztályban. A Paks ellen Saric egész pontot szerzett, Kovacevic, Mihók, Sipos, Farkas, Horváth, Tatár és Juhász felet, míg Szalai, Leviczky, Hajnal és Péczely nem tudta legyőzni ellenfelét. 7,5 – 4,5 lett a vége, csalódottságra egyáltalán nincs oka a csapatnak.

Másnap a Szombathelyiekkel ültek asztalhoz a makóiak. Szalai és Péczely nyert, Mihók és Leviczky kikapott a többiek pedig döntetlenben maradtak, így nem is lehetett más a vége mint 6 – 6.

A sakkozók a tízcsapatos bajnokság nyolcadik helyen állnak, november 29-én a Dunaharasztival játszanak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink