Sárban tud eljutni a garázsához

Magasabb a Fűrész utcán az aszfalt, a házak mögötti garázsokhoz vezető bekötőúton ezért áll a víz és sár van – tájékoztatta portálunkat Jáksó Imre. Körzeti képviselőjét és a Városházát is kereste a problémával, ám érdemi megoldás nem született. Legutóbb Zeitler Ádám (Jobbik) önkormányzati képviselővel beszélt az ügyről. 

82643714 96769688

Ha esik és nagy a sár, akkor két pár cipővel szokott hátramenni garázsához a Bajcsy lakótelepen élő Jáksó Imre. Mint elmondta, az aszfaltozást követően lett magasabb az út, a garázsokhoz vezető bekötőút pedig kapott egy kis szegélyt így oda lefolyik a víz és megáll. – Toldi János nem tett semmit, a Műszaki Osztályon azt mondták, ha jogos a kérésem orvosolják. Még nem kaptam választ – közölte.

Jáksó Imrénk húsz éve van ott garázsa, az önkormányzattól csak a területet bérli, évente 25-28 ezer forintot fizet érte. Az úton található mart aszfaltot is ő fizette, hogy ne teljes sárban kelljen közlekednie. Nem csak neki, hanem még négy tulajdonosnak van ott garázsa. – Ennyi pénzből, amit fizetünk az udvarért, már megcsinálhatták volna – jelentette ki. A terület másik szépséghibája egy földdomb, ami a vasút mellett ,,épült”: régebben valaki idehozta és itt is maradt.

Problémáját legutóbb Zeitler Ádám képviselőnek tolmácsolta fogadóóráján, aki írásban jelezte a Polgármesteri Hivatalnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink