A megyei Fidesz még mindig menőnek tartja a szélsőségezést

Közleményt adott ki a Fidesz Csongrád megyei négyes választókerület szervezete. Szerintük Ambrózfalva a ,,szélsőséges gondolatoktól mentes politikára, a biztos fejlődésre és az összefogásra szavazott.”

,,Ambrózfalva vasárnap időközi polgármester választást tartott, amelyen a függetlenként indult, de a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség által is támogatott Csirik László elsöprő győzelmet aratott. Annak ellenére, hogy az 500 fős településre a Jobbik elnöke, Vona Gábor és alelnöke, Novák Előd is ellátogatott pártjuk jelöltje mellett kampányolni, Csirik László több mint háromszor annyi szavazatot kapott, mint jobbikos ellenfele, Farkasné Havrán Ildikó.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink