A megyei Fidesz még mindig menőnek tartja a szélsőségezést

Közleményt adott ki a Fidesz Csongrád megyei négyes választókerület szervezete. Szerintük Ambrózfalva a ,,szélsőséges gondolatoktól mentes politikára, a biztos fejlődésre és az összefogásra szavazott.”

,,Ambrózfalva vasárnap időközi polgármester választást tartott, amelyen a függetlenként indult, de a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség által is támogatott Csirik László elsöprő győzelmet aratott. Annak ellenére, hogy az 500 fős településre a Jobbik elnöke, Vona Gábor és alelnöke, Novák Előd is ellátogatott pártjuk jelöltje mellett kampányolni, Csirik László több mint háromszor annyi szavazatot kapott, mint jobbikos ellenfele, Farkasné Havrán Ildikó.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink