Sebestyén Balázs és egy pécsi lelkész is kiállt Vezsenyi László mellett

Saját vasalódeszkájával tisztelgett a televíziós és rádiós műsorvezető a Makói József Attila Gimnázium ,,vasalós” pedagógusa, Vezsenyi László előtt. Ócsai Zoltán, a Pécsi Evangélikus Egyházközség lelkésze vasalódeszka-oltárral reagált a megalázott tanár esetére.

Mint az ismert, a karantén kezdetén vasalódeszkán mutatta be az úszásnemeket a gimi tesitanára. A kreativitást nem díjazta az iskolát fenntartó hódmezővásárhelyi tankerület vezetője, Balázs József. Írásbeli megrovásban részesítette a Makói József Attila Gimnázium Vezsenyi Lászlót. Ezen túlmenően azonnali hatállyal letiltották a tanításról, elvették az összes csoportját és arra kényszerítették, hogy minden egyes napra készítse el a csoportjainak szánt aznapi tananyagot,, majd azokat küldje el a tankerületi vezetőnek és az iskola igazgatójának. Mivel nem taníthat, az anyagokat kizárólag „büntetésből” kell megírnia, hiszen utána semmire sem használják azokat.

Sajtóhírek szerint hatállyal lemondott a makói tornatanárt megrovó és megalázó tankerületi igazgató.

Sebestyén Balázs is vélemént nyilvánított az ügyben, hasonlóan kreatív képekkel:

– Nem mersz vasalódeszkás képet feltenni!
– Fogd meg a söröm!”

Ezt a párbeszédet fűzte a közösségi oldalára feltöltött fotójához Ócsai Zoltán, a Pécsi Evangélikus Egyházközség lelkésze. A hvg.hu-nak elmondta: mindenki úgy értelmezi a képet, ahogy akarja, ő csak az esetre reagált. Humor nélkül nem érdemes bármibe belefogni – fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink