Szabó Bálint gyalogosan, mezítláb, alsónadrágban sétált a Makó-Rákosi úton

Szabó Bálint egy héttel az eltűnése után, hétfőn sajtótájékoztatót tartott, eltűnésének okát azonban ekkor sem árulta el – tudósított a Szegeder.hu portál.

Mint mondta, egy hete hétfőn hajnali 5 órakor indult el Felső Tisza-parti otthonából Škoda Octavia-jával, hogy lefussa szokásos köreit. Útközben az Etelka sori benzinkúton tankolt. Hogy mi történt ezt követően, nem osztotta meg a sajtóval ma délben tartott sajtótájékoztatóján; családja érdekeire hivatkozott, és arra, hogy még zajlik az ügy.

Annyit ugyanakkor elárult, hogy egy hete este 8-kor gyalogosan, mezítláb, egy szál alsónadrágban az M43-as környékén haladt Makó felé egy úton, ahová „nem önszántából került”. Mint fogalmazott, segítséget kérő integetésére egy szolgálaton kívüli rendőr állt meg.

A helyszínen azonnal hőtartó fóliába csavartak, melegítő infúziót adtak, ellátták a bal kezemen keletkezett égési sérülést, majd rendőri felügyelet mellett a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ makói sürgősségi betegellátó ambulanciájára szállítottak hipotermia-diagnózissal” – mondta, majd hozzátette, hogy tiszta volt a tudatállapota, 23 órakor távozott saját felelősségére. A sajtó azt írta róla, hogy zavart volt ekkor, és a pszichiátriára vitték be.

Szabó Bálint arról is beszélt, hogy „Szeged város jelenlegi vezetése – a polgármesterrel az élen – a helyzetet kihasználva embertelen és aljas, napokig tartó lejáratókampányban rágalmazó karaktergyilkosságba kezdett velem szemben”.

Hozzátette, nem kezelték pszichiátriai osztályon és feljelentést fog tenni azok ellen, akik ezt híresztelték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink