Szabó Bálint gyalogosan, mezítláb, alsónadrágban sétált a Makó-Rákosi úton

Szabó Bálint egy héttel az eltűnése után, hétfőn sajtótájékoztatót tartott, eltűnésének okát azonban ekkor sem árulta el – tudósított a Szegeder.hu portál.

Mint mondta, egy hete hétfőn hajnali 5 órakor indult el Felső Tisza-parti otthonából Škoda Octavia-jával, hogy lefussa szokásos köreit. Útközben az Etelka sori benzinkúton tankolt. Hogy mi történt ezt követően, nem osztotta meg a sajtóval ma délben tartott sajtótájékoztatóján; családja érdekeire hivatkozott, és arra, hogy még zajlik az ügy.

Annyit ugyanakkor elárult, hogy egy hete este 8-kor gyalogosan, mezítláb, egy szál alsónadrágban az M43-as környékén haladt Makó felé egy úton, ahová „nem önszántából került”. Mint fogalmazott, segítséget kérő integetésére egy szolgálaton kívüli rendőr állt meg.

A helyszínen azonnal hőtartó fóliába csavartak, melegítő infúziót adtak, ellátták a bal kezemen keletkezett égési sérülést, majd rendőri felügyelet mellett a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ makói sürgősségi betegellátó ambulanciájára szállítottak hipotermia-diagnózissal” – mondta, majd hozzátette, hogy tiszta volt a tudatállapota, 23 órakor távozott saját felelősségére. A sajtó azt írta róla, hogy zavart volt ekkor, és a pszichiátriára vitték be.

Szabó Bálint arról is beszélt, hogy „Szeged város jelenlegi vezetése – a polgármesterrel az élen – a helyzetet kihasználva embertelen és aljas, napokig tartó lejáratókampányban rágalmazó karaktergyilkosságba kezdett velem szemben”.

Hozzátette, nem kezelték pszichiátriai osztályon és feljelentést fog tenni azok ellen, akik ezt híresztelték.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink