Szarvasbőgést hallgathatunk péntek este Magyarcsanádnál

Szeptember 15-én, pénteken este 18-19.30 között szakvezetéses túra keretében szarvasbőgést hallgathatunk a Maros-menti erdőkben. A találkozó helyszíne a Körös-Maros Nemzeti Park Bökényi (Magyarcsanád) Területi Irodája (GPS koordináták: É 46º09’24.66” K 20º39’39.19”).

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében lévő Maros-menti erdőkben egyre növekvő létszámban vannak jelen a gímszarvasok, így a szarvasbőgés is évről-évre egyre látványosabb jelenség itt.

Részvételi díj: felnőtteknek 1000 Ft/fő, diákoknak és nyugdíjasoknak 700 Ft/fő. Információ, jelentkezés: Balla Tihamér természetvédelmi őrkerület-vezetőnél (+36 30 471 5608).

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink