Szeged, Hódmezővásárhely és Siófok polgármestere találkozott

Leültünk egy baráti beszélgetésre. Ránk fért kicsit kielemezni az elmúlt időszakot és a jelent, vizionálni egy más fajta jövőt – írta oldalán Lengyel Róbert. A találkozó helyszíne Szegeden volt.

Az ellenzéki közös program rendészeti fejezetének kidolgozására anno Márki-Zay Péter kérte fel Lengyelt, ,,így ennek a csúfos vereségnek, még ha közvetetten is, de magam is a részese lettem.” Továbbra is azt gondolja, a rendészeti szerveknek nyújtott kínálatuk valóban egy szakmailag megalapozott, jó alternatíva volt és jövőképet adott volna az egyenruhásoknak.

Felidézte, amikor Vona Gábor kiszállt a politika élvonalából, neki is hátat fordított egy jó csomó, korábbi „harcostárs” és Márki-Zay sorsa is ez lett. Lengyel Róbert ugyanakkor a mai napig tartja a kapcsolatot Vona Gáborral is és Márki-Zaynak sem fog hátat fordítani.

Szegedi polgármesterkollégájáról azt írta: ,,Nagyon sikeres városvezető, a Fidesz számára is teljesen kibillenthetetlen sok ciklus óta, odafigyelek mindig azokra, amiket mond, tesz.”

,,Emberek milliói ábrándultak ki mára Magyarországon a politikából és az élvonal parlamenti politikusaiból is, színektől függetlenül. De azért szép számmal akadnak – szintén színektől függetlenül- olyan településvezetők, akik ebben a posványban is megőrizték emberségüket, őszintén tudnak egymás szemébe nézni, kezet fogni egymással és adnak még mindig, e reménytelennek tűnő helyzetben is, némi reményt e nemzetnek. Hiszem hát, hogy az emberek egy részének jó látni a fotót, olvasni e sorokat.”

– fogalmazott a siófoki polgármester.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink