Szegedi cukrászok lepték meg élő adásban Bochkor Gábor műsorvezetőtársát

Mozgalmasan indult a hét a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda előtt: miután a hétvégén megnyitott a REÖK grandiózus szabadtéri tárlata, hétfőn a RETRO Rádió reggeli műsora következett, 6-tól a “ló faránál” ébresztette a szegedieket Bochkor Gábor és Lovász László. Az utóbbinak nem kis meglepetésben volt része, a szegedi cukrászok egy különleges tortával, nomeg macaronokkal és kézműves süteményekkel felfegyverkezve szöktek be a mobilstúdióba, hogy felköszöntsék a születésnapos műsorvezetőt.

Kereken a 45. születésnapját töltötte be ma Lovász László, Bochkor Gábor reggeli műsorvezetőtársa. “Lovász úr” a Magyar Ede téren köszöntötte hétfő reggel 6 óra 8 perckor a hallgatókat, amikor népes különítmény ugrott be a ló farához felállított mobilstúdióba. A szomszédos REÖK Cukrászda csapata egy tűzijátékkal megspékelt tortával lepte meg, mégpedig azzal a Havasi Málnával, amellyel pár hete elhozták a Magyarország Cukormentes Tortája verseny ,,leginnovatívabb termék” különdíját is. A műsorvezető először nem is látta, mi készül, hiszen háttal ült az ajtónak, ahol besurrant a három cukrász alkotta különítmény. A gerilla-akcióról tehát csakis a szemben helyet foglaló Bochkor Gábor vett tudomást, aki – bár nem volt beavatva – roppant profin egészen addig nem kommentálta a történéseket, amíg a köszöntés meg nem történt. Ezt követően viszont megcsillogtatva énektudását egy hangos Happy Birthday-ben tört ki, amelyben a téren összegyűlt szegediek nagy elánnal segítettek.

Mint a Retro Rádió csapatától megtudtuk, Lovász Laci nagy édességrajongó hírében áll, a köszöntést éppen ezért – némi megrökönyödést követően – kitörő lelkesedéssel fogadta.

,,Nagyon büszkék vagyunk az idén különdíjas Havasi Málnánkra, amely a vendégeink körében is roppant népszerű. Amikor megkerestük a rádiót a köszöntés ötletével, már tudtuk, hogy ez lesz, amit születésnapi ajándékként becsempészünk a stúdióba”

– magyarázta Rádai Edina, a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda ügyvezetője.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink