Farkas Éva nem a szülészet mellett, hanem Gyurcsány és Karácsony ellen gyűjt aláírást

Ebből is látszik, melyik a fontosabb: kiállni a makóiakért, vagy pártutasításokat végrehajtani.

,,Bízunk benne, hogy ez is majd rendeződni fog”

– ez volt a legutolsó nyilatkozata Makó polgármesterének a makói kórház szülészet-nőgyógyászati osztályáról, tavaly szeptemberben. A fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón 2020 márciusa óta szünetel a covidra hivatkozva. Amikor ez kiderült, a képviselő-testület  úgy fogadta el az osztály szüneteltetését, hogy a veszélyhelyzet megszűnését követően a működését állítsák vissza. Tavaly a nyári hónapokban nem volt veszélyhelyzet, de nem került vissza az osztály. Farkas Éva tehát egy éve beszélt utoljára az osztályról, de még mindig nem ,,rendeződött.”

Helyette van aláírásgyűjtés az ellenzék ellen, vagy legalábbis standolás, mert a feltöltött fotókon csak az aláírásgyűjtők szerepelnek. Paradox módon a polgármester azt írta a konkrét személyek ellen indult petícióhoz, hogy ,,a nyugodt, békés jövő érdekében” gyűjtöttek aláírást:

Mint azt megírtuk, a Fidesz aláírásgyűjtésének semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve. Két okból lehet hasznos számukra: egyben tartja, feltüzeli a fideszes támogatókat, valamint neveket és telefonszámokat szerezhetnek a Kubatov-listához.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink