Szén-monoxid-mérgezés Vásárhelyen, autóbaleset Makón

[ad 1]

Egy fiatal nő került kórházba, a bajt egy hibás vízmelegítő okozta.

Letért az útról és fának ütközött egy személyautó szombaton hajnalban Makón. A baleset a Kőrösi Csoma Sándor utcában történt, a makói tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egység áramtalanította a járművet, és megszüntette a forgalmi akadályt. A sofőrt fejsérülésekkel szállította kórházba a mentőszolgálat.

Szén-monoxid-mérgezéssel került kórházba egy huszonkét éves nő Hódmezővásárhelyen vasárnap este. A város hivatásos tűzoltóit este hat  órakor riasztották egy Beretzk Pál utcai családi házhoz, melynek fürdőszobájában lett rosszul az ott élő fiatal nő.

A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította, majd a katasztrófavédelem a helyszínre kérte a gázszolgáltató szakembereit.

Az elsődleges vizsgálatok alapján a rosszul működő vízmelegítő berendezés miatt volt magas a szén-monoxid-koncentráció a levegőben, melyet a tűzoltók mérései is igazoltak. Az egység átszellőztette az épületet, a szolgáltató munkatársai pedig lezárták a nyílt égésterű gázkazánt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »