Karácsonyfadíszeket készítettek a Hagymaházban

[ad 1]

Rénszarvas- és gömb alakú karácsonyfadíszeket készítettek ma délelőtt a gyerekek és szüleik a Hagymaházban. A foglalkozás iránt nagy volt az érdeklődés – írja a makoma.hu

A kézműves foglalkozáson a kisebbek hungarocellgolyóból készítetek díszt a fenyőfára, a merészebbek pedig rénszarvast varrtak.

A foglalkozások után Móricz Zsigmond: Légy jó mindhalálig című darabját adták elő az érdeklődő gyerekeknek a Városi Gyermekkarácsony programjaként.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A Jobbik benyújtotta az áfamentességet célzó javaslatát

A Jobbik frakciója a kora délutáni órákban jelezte, nem vesz részt Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatásán, ahelyett a drágulás megfékezését kívánják határozati javaslatukkal elérni. Jakab Péter, az ellenzéki párt elnöke bejelentette, beadták a javaslatot, miszerint legyenek áfamentesek az alapvető élelmiszerek.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink