Szerb játékossal erősített a Makó FC

Vladul Stefan Kaposvárról érkezik Makóra.

Stefan Szerbiában nevelkedett, ahol az utánpótlás éveket követően az első osztályú OFK Belgradban fordult meg. A játékos huszonegy évesen igazolt először Magyarországra, a Tiszakécske színeiben mutatkozott be a hazai labdarúgás világában. Egy év után, a 2017/2018-as szezontól kezdődően két és fél szezonon át a Kecskemét játékosa volt, majd az ezt követő másfél évet az NB3 Közép csoportjában szereplő FC Dabasnál töltötte. A 2020/2021-es bajnoki idényben tizenhat gól szerzett, majd Kazinbarcikára igazolt, ahonnan Kaposvár következett – olvasható a makóiak oldalán.

(Fotó: Makó FC Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

36 éve született Tenki Réka, Jászai Mari-díjas magyar színésznő, az Örkény István Színház tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Pólya Ágnest és Kissné Olasz Piroskát köszöntötte a PSZ

Pedagógus Nap alkalmából kapott kitüntetést a Pedagógusok Szakszervezetének Makói Járási Szervezetének két titkára. Mindkét kitüntetett nyugdíjba vonulása alkalmából vehette át az elismerést. A múlt heti, Bartók iskolában megtartott ünnepségen jelen volt Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke is.

Tovább olvasom »

Egy hét után végre reagált Farkas Éva a bartókosok költözésére és az épület sorsára

Makó polgármestere közleményében arról ír, az új Almási iskolaépület ,,mind a pedagógusok, mind pedig az oda járó gyermekek és családjaik örömére és megelégedésére szolgál majd”, a Bartók épület hasznosításáról még nem született döntés, az intézmény nevére pedig javaslatot tesz az önkormányzat a tankerületnek, hogy legyen ,,Makói Bartók Béla Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.”

Tovább olvasom »