Szerszámos égett Vásárhelyen

Az esti órákban egy lángoló melléképülethez riasztották az egységeket Hódmezővásárhelyen. 

Egy kerti szerszámos gyulladt ki szerdán este kilenc óra után Hódmezővásárhely külterületén, a Vajháti tanyák egyikén. A riasztást követően a városi hivatásos tűzoltók három egysége érkezett a helyszínre. A fából készült, tíz négyzetméteres melléképület az egységek kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, a tűz elérte a szomszédos méhkaptárakat is. A tűzoltók azonnal megkezdték az oltást, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Az eset során senki sem sérült meg.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A magyar infláció a harmadik legnagyobb az Unióban

Az Eurostat ma közzétett adatai szerint któberben az Európai Unió országaiban az átlagos éves infláció 4,4 százalék volt, ezen belül az eurózóna országaiban 4,1 százalékos átlagos drágulást mértek. Egy hónappal korábban az uniós átlag 3,4 százalék, egy évvel korábban pedig 0,3 százalék volt – vette észre a G7.

Tovább »

A nap idézete

,,Nem szégyen attul tanulni, aki többet tud, szégyen megkötni tudatlanságban magát s nem tanulni.”

Tovább »

Egy friss Závecz-felmérés szerint 4%-al vezet az ellenzéki lista

Négy százalékos az előnye a közös ellenzéki listának a Fidesz–KDNP-vel szemben – derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából. A felmérést az LMP pártalapítványa, az Ökopolisz Alapítvány rendelte meg, és november 2-12. között végezték kétezer ember megkérdezésével.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink