Szirbik Imre ismét elindul polgármesternek Kiszomboron

,,Nagyon jó kis csapat alakult ki az önkormányzatnál, mindenkivel nagyon jól együtt lehet dolgozni. Amennyiben lehetőséget kapok, akkor folytatni szeretném” – fogalmazott a polgármester a Rádió 7 szerdai Közös Nevező című műsorában.

Szirbik Imre elmondása szerint

,,a választás éjszakáján fog kiderülni, hogy dolgoztunk eddig. Ha továbbra is bizalmat ad a lakosság, akkor az azt jelenti, hogy elégedettek az eddigi munkánkkal.”

Mint az ismert, Szegvári Ernőné váratlanul lemondott 2020 elején. Később Martonosi Szabolcs és Szekeres Krisztián bejelentette indulását, azonban később visszaléptek és Szirbik Imrét támogatták, aki akkor már bő egy éve a makói Fidesz alelnöke volt. A 2019-es őszi választáson a Fidesz jelöltjeként került be a képviselő-testületbe, de 2020-ban mégis függetlenként indult. Akkor közel 50 százalékos részvétel mellett 60 százalékos eredményt ért el az időközi választáson.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink