Tartós élelmiszert gyűjtenek a Keriben

Ahogy az elmúlt években, idén is szeretné a rászorulók életét szebbé, könnyebbé tenni a Návay Lajos Szakképző Iskola, ezért a Magyar Máltai Szeretetszolgálat makói csoportjával közösen gyűjtésbe kezdenek. 

Jó kapcsolat működik a Keri és a Szeretetszolgálat között, remélik, hogy sikeres lesz az idei akció is- ezt Kozák György megbízott intézményvezető és Kómár Mátyás, a Szeretetszolgálat makói vezetője mondta. – Ruhaadományokból jól állunk, most tartós élelmiszerre lenne szükség – kéri Kómár Mátyás. Mint elmondta, bármennyi mennyiségnek örülnek és szívesen fogadják.

Elsősorban édességre, cukorra, lisztre és konzervekre számítanak. Az iskolába ezen a héten csütörtökön és pénteken 13-17 óráig várják a felajánlásokat, tudtuk meg Kozák Györgytől. Az adományokat már a gyűjtés utolsó napján, pénteken el is viszik és kezdődhet az összeállításuk csomagonként.

Aki ruhát szeretne adományozni, az továbbra is megteheti a Liget utcai máltai-házban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink