Tartós élelmiszert gyűjtenek a Keriben

Ahogy az elmúlt években, idén is szeretné a rászorulók életét szebbé, könnyebbé tenni a Návay Lajos Szakképző Iskola, ezért a Magyar Máltai Szeretetszolgálat makói csoportjával közösen gyűjtésbe kezdenek. 

Jó kapcsolat működik a Keri és a Szeretetszolgálat között, remélik, hogy sikeres lesz az idei akció is- ezt Kozák György megbízott intézményvezető és Kómár Mátyás, a Szeretetszolgálat makói vezetője mondta. – Ruhaadományokból jól állunk, most tartós élelmiszerre lenne szükség – kéri Kómár Mátyás. Mint elmondta, bármennyi mennyiségnek örülnek és szívesen fogadják.

Elsősorban édességre, cukorra, lisztre és konzervekre számítanak. Az iskolába ezen a héten csütörtökön és pénteken 13-17 óráig várják a felajánlásokat, tudtuk meg Kozák Györgytől. Az adományokat már a gyűjtés utolsó napján, pénteken el is viszik és kezdődhet az összeállításuk csomagonként.

Aki ruhát szeretne adományozni, az továbbra is megteheti a Liget utcai máltai-házban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

116 éve született dr. Kozmutza Flóra Emília gyógypedagógus, pszichológus, francia-német-magyar szakos középiskolai tanár. A magyar gyógypedagógiai pszichológia művelője, megújítója, működési körének kiszélesítője, rendszerbe foglalója, az író Illyés Gyula felesége.

Tovább »

Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink