Temesvár-Szeged-Makó-Temesvár kerékpártúra indul a jövő héten

A temesvári Várbástya Egyesület a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzattal partnerségben szervezi meg a kétnapos Bartók kerékpártúrát – közölte a megyei önkormányzat.

Az eseményt – hagyományteremtő szándékkal, – 2022. június 18–19-én rendezik meg.

A kerékpárosok az első napon a Temesvár-Nagyszentmiklós-Kübekháza-Szeged, a második napon pedig a Szeged-Makó-Magyarcsanád-Nagyszentmiklós-Temesvár útvonalon közlekednek.

Jelentkezni online formában a magyar, román és angol nyelvű www.raceday.ro oldalon, illetve telefonon Györfi Krisztinánál: +40 746-358-191 lehet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Continental telephelyei közül csak Makón volt sztrájk

Szegeden, Nyíregyházán, vagy Budapesten nincsenek ilyen mértékű konfliktusok a dolgozók és a cég között. Csak Makón jutott el a dolog a sztrájkig – fogalmazott a Mércének adott interjújában Székely Tamás, a Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSz) elnöke.

Tovább olvasom »