📺 Elmagyarázták, miért furcsa választás napján disznót vágni, utaztatni és ételt osztani

Videót közölt a Tiszta szavazás projekt, amelyben részletesen elmagyarázzák, miért visszás a választások napján, ha valaki disznót is vág, szavazókat is utaztat, és még ételt is oszt.

A Tiszta szavazás önkéntesei szerint a felvételeiken jól látható, hogy április 3-án élelmiszerrel próbálták megvesztegetni a szavazókat Makón. Mészáros Milán ügyvéd, a TASZ munkatársa szerint eleve furcsa pont április 3-án disznót vágni, de gyanús onnantól lesz, hogy mindemellé még utaztatás és ételosztás is társul, és ezek között megállapítható a kapcsolat.

A választási szervek egyébként elutasították a kifogást, szerintük nem bizonyítható, hogy húsért vettek szavazatokat Honvéd városrészben.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Korszerűsítették a közvilágítást Makón

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. három hónap alatt összesen 459 új korszerű, energiahatékony LED-es technológiával készült közvilágítási világítótestet telepített, ezzel korszerűsítette és bővítette Makó közvilágítási hálózatát. Azokon a területeken, ahol a világítótesteket cserélte a társasága közvilágításra felhasznált energia mennyisége csökkent, miközben a közterületek megvilágítása jelentősen javult – tájékoztatta szerkesztőségünket az MVM.

Tovább olvasom »