Tisztújítást tartott a Szirbik Miklós Egyesület

Beszámoló- és tisztújító közgyűlést tartott kedden a makói Szirbik Miklós Egyesület.

A közgyűlés elfogadta a helytörténeti egyesület 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámolóját. Az elnökség kétéves mandátuma lejárt, emiatt a közgyűlésen tisztújítást is tartottak. Elnöknek Zeitler Ádámot, alelnököknek Kómár Mátyást és Vizi Dávidot, titkárnak Forgó Gézát választották. Az egyesület új elnöksége továbbra is elkötelezett abban, hogy a Szirbik Miklós Egyesület folytassa értékteremtő és ismeretterjesztő tevékenységét Makó városában – tájékoztatta a Makói Csípőst az egyesület.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink