Tizenegy góllal kezdett Sárkány Zsuzsanna

Jól vette az első akadályt a Makói Kézilabda Club női felnőtt csapata az NB2-ben. A lányok 30-24-re győztek a Békéscsaba II. vendégeként. Sárkány Zsuzsanna 11, az új szerzemény, Draxler Orsolya 8 találatot szerzett.

Nagy iramú találkozón, 14-14-es félidő után védekezést váltottak a lányok, ennek köszönhetően győzelemmel zártak az első fordulóban.  Sok jó teljesítmény volt, kiemelkedik Sárkány Zsuzsanna a maga 11 góljával. Érdekesség, hogy tavaly négy forduló kellett ahhoz, hogy elérje ezt a számot.

A junioroknak nem jött össze a siker, 27-17-re kikaptak.

Békéscsaba II.–Marosmenti NKSE 24–30 (14–14) Női NB II, Délkeleti csoport, 1. forduló
Jv.: Fogl Ferenc, Tomkovics Ákos

Marosmenti NKSE: CSEH – SÁRKÁNY 11, Draxler D. 2, DRAXLER O. 8, Szénási 2, Kozserán B. 3, Kürti 2. Csere: Máté-Tóth, Kozserán K. (kapusok), Molnár A., Fodor 1, Szebehelyi, Pintér 1, Nagy N., Práger, Murvai
Edző: Nagy János Miklós

Nagy János Miklós: – Nagyon tehetséges békéscsabai utánpótláscsapattal találtuk magunkat szembe, amely hatalmas tempót diktált. Viszonylag alacsony játékosok voltak, akik alulról lőttek, és ennek nem találtuk az ellenszerét. A második félidőben védekezést váltottunk, és ezzel meg is nyertük a meccset.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink