📺 Több mint ezer darab cigi a kárpit alatt

A pénzügyőrök egy szerb kamion ellenőrzésekor 1 085 doboz adózatlan cigarettát találtak Röszkén.

Egy Szerbiából Németországba tartó kamiont ellenőriztek Röszkén. A sofőr a rakományon kívül nem jelentettek be vám- és adóköteles árut. A nyilatkozattal szemben, a szúrópróbaszerű ellenőrzésen a pénzügyőrök a jármű kárpitjában, valamint a felső tároló rekeszek mögött kialakított rejtekhelyen összesen 1 085 doboz, különböző márkájú (Marlboro, Parliament, West, Davidoff Classic és Gold) adózatlan cigarettát találtak. A sofőr a dohányterméket magáénak vallotta.

A kétmillió forint értékű adózatlan füstölnivalót lefoglalták. A kiszabott négymillió forint bírság mellett, költségvetési csalás miatt a sofőrrel szemben feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Félezer benzinkút zárhat be nyáron

Akár 500-600 benzinkút is bezárhat június 1-jével, ha nem történik változás, a töltőállomások ugyanis egyre nehezebb helyzetben vannak. A Független Benzinkutak Szövetsége hárompontos javaslatcsomagot állított össze a helyzet rendezésére – számolt be róla az ATV Híradó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makói, nagylaki, kiszombori rendőr kapott elismerést

A Rendőrség napja alkalmából a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is elismerésben részesült. Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány a 2022. április 29-én, Szegeden rendezett ünnepségen az országos elismerésekhez is gratulált.

Tovább olvasom »