Tűz, gyilkosság, baleset a könyvtárban

,,Ki segít a bajban?” témával hirdetett rajzpályázatot a József Attila Városi Könyvtár. Összesen ötvenkettő munka érkezett be, az eredményhirdetést és az ezekből készült kiállítást ma délután nyitották meg. 

42283289

– Sajnos a tűzoltók legyőztek minket, a fociban is így szokott lenni – mondta Nagy Sándor rendőr alezredes, a makói közrendvédelmi osztály vezetője, utalva arra, hogy a kiállított képeken több tűzoltót rajzoltak, festettek le a gyermekek, mint rendőrt, vagy mentőst. Ennek ellenére örül, hogy ez a három hivatásos szerv jutott a fiatalok eszébe.

Az alsósok harmincöt, a felsősök tizenhét művet adtak be, ezeket Bertus-Barcza Anikó művésztanár és Joó Zsoltné gyermekkönyvtáros zsűrizte, természetesen két kategóriában, különdíjakat is kiosztva. – Nehéz döntés volt, szempont volt a téma, a felismerhetőség, a technikai megoldások és az egyediség, a kreativitás – fogalmazott Joóné.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink