Tűz volt Vásárhelyen és Kiszomboron

Személyi sérülés sehol nem történt.

Égett a nádas csütörtökön délután Hódmezővásárhely külterületén. A Csomorkányi úti romtemplom mellett keletkezett a tűz, melyhez a város hivatásos egységét riasztotta a főügyelet. Harminc négyzetméteres területen csaptak fel a lángok, melyet a tűzoltók két vízsugárral fojtottak el.

Nem sokkal később újabb szabad területen keletkezett tűzhöz riasztották az egységeket, ezúttal Kiszomborról. Több négyzetméteren égett az aljnövényzet, a lángokat a makói hivatásos egység oltotta el.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink